December 2017

Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

December 2017

Event Not Found!

Theatervoorstelling van Max van den Burg:
vrijdag 08 december 2017
20:15
€11.50
Meer informatie

 

Max van den Burg:  “Op een bedje van Rucola”

 

RESERVEER NU!

 

Een perfect afgetraind lichaam hebben, mooie kleren kopen, je tanden laten bleken, zelfhulpboeken lezen, elke dag mediteren, vluchtelingen helpen, biologisch eten, culinaire hoogstandjes produceren, dat mooie huis kopen en een hypotheek afsluiten bij een bank die U centraal stelt. Als je alles zou doen waar je zogenaamd gelukkig van zou moeten worden, word je dan ook echt gelukkig?

In een dynamisch, muzikaal, maar bovenal hilarisch eenmansspektakel fileert Max van den Burg op speelse en confronterende wijze de hoofd- en bijgerechten van deze tijd, waarin alles mooier wordt opgediend dan het in werkelijkheid is.

"Max van den Burg schoffelt heerlijk in een politiek correcte wereld." - De Stentor.

"Een belofte is opgestaan." - De Volkskrant

"Een podiumbeest met een verwoestend tempo waar je de hele tijd in wordt meegezogen." - Eindhovens dagblad.

Aanvang: 20.15 uur

 

 

Theatervoorstelling van Max van den Burg:
vrijdag 08 december 2017,20:15
Regular (€11.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
11.50
11.50
Reserveren ...

Mijn Vrede, het kerstverhaal op z'n Gronings
zondag 10 december 2017
16:00
€11.50
Meer informatie

 

MIJN VREDE. Het kerstverhaal op zijn Gronings

KLIK HIER OM TE RESERVEREN


Na het succes van
Mijn Ede en Mijn Tweede keert Marcel Hensema in de kerstvakantie in de theaters terug met de familievoorstelling Mijn Vrede: het kerstverhaal, op zijn Gronings. Bijna niemand weet dat dit verhaal zich eigenlijk vlakbij Appingedam en Delfzijl afspeelde, in het Noord-Groningse plaatsje Bethlehem. Marcel Hensema neemt jong en oud in Mijn Vrede mee in hoe het allemaal écht gegaan is met Maria, Jozef en het lutje potje Jezus. Mijn Vrede is een voorstelling voor het hele gezin met humor en gezellige kerstmuziek. De voorstelling bevat zowel Groningse als Nederlandse teksten en is voor iedereen verstaanbaar.

 

 

Mijn Vrede, het kerstverhaal op z'n Gronings
zondag 10 december 2017,16:00
Regular (€11.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
11.50
11.50
Reserveren ...

X-MAS Songs & Presents, een prachtige kerstshow
vrijdag 22 december 2017
20:00
€9.95
Meer informatie

X-MAS SONGS & Presents op 22 dec in BaronTheater  met een unieke show

Op vrijdagavond 22 december zullen de artiesten  van Va2Voom een prachtige kerstshow  verzorgen met als thema  “X-MAS SONGS & Presents”

 KLIK HIER OM TE RESERVEREN


Va2Voom (VaVaVoom) is een swingende showband geboren in de zomer van 2017. Individueel draaiden de vocalisten en de muzikanten al een tijdje om elkaar heen maar nu zijn ze dan eindelijk samen.

In de persoonlijke bagages zit kilometerslange podiumervaring (zowel nationaal en internationaal), is het theaterwereld niet geheel onbekend en mag ook studio- en tv-ervaring worden opgeteld.

Va2Voom heeft maar 1 doel voor ogen: het publiek bij elke show een geweldige avond te laten beleven. Dit doen zij niet alleen door de covers muzikaal op een hoog niveau te brengen maar vooral door het toevoegen van verrassingselementen waarbij veel zorg wordt besteed aan de uiterlijke representatie.

De VaVa-ladies zijn: Mary de Fretes, Jennifer Kakiay en Sabine Dissels-Tulaseket

De grooving Voom-ers zijn : Sammy de Fretes, Arne Aijpassa, Bram Bernard en Junior de Fretes

Kort om:  Een show die U niet mag missen !!

 

X-MAS Songs & Presents, een prachtige kerstshow
vrijdag 22 december 2017,20:00
Regular (€9.95)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
9.95
9.95
Reserveren ...

Kerstvoorstelling: (Helaas Geannuleerd !!!)
zondag 24 december 2017
15:30
€11.50
Meer informatie

 

Kerstvoorstelling voor de hele familie

Sjaak en de Bonenstaak.

 

 

Als er voor Sjaak en zijn moeder nog maar één mogelijkheid is om de armoede te kunnen doorstaan verkopen ze met pijn in het hart hun lieve koe Clara. Overtuigd van een goede deal, verkoopt Sjaak de koe aan een oud vrouwtje voor drie magische bonen. Zijn moeder is woedend over de deal en gooit de bonen uit het keukenraam. Had ze dat nu maar niet gedaan, want dan begint het avontuur voor Sjaak! Een echt, oud sprookje in een nieuwe, hilarische familievoorstelling. 

 

Naast het verhaal van Sjaak, komt een oude bekende ook om het hoekje kijken: Rapunzel, het meisje met de lange haren die gevangen zit boven in een hoge ronde toren. Huh?! Kennen de twee elkaar? Zo ja, waarvan dan? Zo nee, wat gaan die twee dan met elkaar mee maken? En hoe komt het met Clara, de koe?

Kom naar ‘Sjaak en de Bonenstaak’ en beleef het mee!

 

Aanvang:15.30 uur

 

 

Kerstvoorstelling: (Helaas Geannuleerd !!!)
zondag 24 december 2017,15:30
Regular (€11.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
11.50
11.50
Reserveren ...

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.