December 2017

Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

December 2017

Event Not Found!

Theatervoorstelling van Max van den Burg:
vrijdag 08 december 2017
20:15
€11.50
Meer informatie

 

Max van den Burg:  “Op een bedje van Rucola”

 

RESERVEER NU!

 

Een perfect afgetraind lichaam hebben, mooie kleren kopen, je tanden laten bleken, zelfhulpboeken lezen, elke dag mediteren, vluchtelingen helpen, biologisch eten, culinaire hoogstandjes produceren, dat mooie huis kopen en een hypotheek afsluiten bij een bank die U centraal stelt. Als je alles zou doen waar je zogenaamd gelukkig van zou moeten worden, word je dan ook echt gelukkig?

In een dynamisch, muzikaal, maar bovenal hilarisch eenmansspektakel fileert Max van den Burg op speelse en confronterende wijze de hoofd- en bijgerechten van deze tijd, waarin alles mooier wordt opgediend dan het in werkelijkheid is.

"Max van den Burg schoffelt heerlijk in een politiek correcte wereld." - De Stentor.

"Een belofte is opgestaan." - De Volkskrant

"Een podiumbeest met een verwoestend tempo waar je de hele tijd in wordt meegezogen." - Eindhovens dagblad.

Aanvang: 20.15 uur

 

 

Theatervoorstelling van Max van den Burg:
vrijdag 08 december 2017,20:15
Regular (€11.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
11.50
11.50
Reserveren ...

Kerstvoorstelling:
zondag 24 december 2017
15:30
€11.50
Meer informatie

 

Kerstvoorstelling voor de hele familie

Sjaak en de Bonenstaak.

 

RESERVEER NU!

 

Als er voor Sjaak en zijn moeder nog maar één mogelijkheid is om de armoede te kunnen doorstaan verkopen ze met pijn in het hart hun lieve koe Clara. Overtuigd van een goede deal, verkoopt Sjaak de koe aan een oud vrouwtje voor drie magische bonen. Zijn moeder is woedend over de deal en gooit de bonen uit het keukenraam. Had ze dat nu maar niet gedaan, want dan begint het avontuur voor Sjaak! Een echt, oud sprookje in een nieuwe, hilarische familievoorstelling. 

 

Naast het verhaal van Sjaak, komt een oude bekende ook om het hoekje kijken: Rapunzel, het meisje met de lange haren die gevangen zit boven in een hoge ronde toren. Huh?! Kennen de twee elkaar? Zo ja, waarvan dan? Zo nee, wat gaan die twee dan met elkaar mee maken? En hoe komt het met Clara, de koe?

Kom naar ‘Sjaak en de Bonenstaak’ en beleef het mee!

 

Aanvang:15.30 uur

 

 

Kerstvoorstelling:
zondag 24 december 2017,15:30
Regular (€11.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
11.50
11.50
Reserveren ...

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.