Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of op de ‘reserveer’ button om te reserveren. Betaling geschiedt op de dag zelf aan de kassa. Vanuit het hoofdmenu hierboven kunt u het programma ook per maand bekijken.

Januari 2018

Event Not Found!
Komiek Mark van de Veerdonk met

zaterdag 06 januari 2018
20:15
€16.50
Meer informatie

Op veler verzoek komt wederom naar het BaronTheater

de Brabantse Komiek/cabaretier   Mark van de Veerdonk met de voorstelling “KlaasKleum”

Resereer tijdig !!!!!!!

 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN!

 

De 15e voorstelling van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!? Van de Veerdonk: “Nee, op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijt geraakt!”

In KaasKleum vertelt de Brabantse cabaretier over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Een ongeremd vehikel brengt hem over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap.

Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid

 

 

Komiek Mark van de Veerdonk met
zaterdag 06 januari 2018,20:15
Regular (€16.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
16.50
16.50

Reserveren …

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.