Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem.  Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

September 2017

Event Not Found!

Workshops Afrikaanse dans/Djembé
zaterdag 23 september 2017
09:00
Meer informatie

Workshops Afrikaanse dans/Djembé op 23 september

Het Mini Fiel Goed Festival krijgt een andere vorm, dan de oorspronkelijke opzet. Er worden minder workshops aangeboden en je kunt nu ook voor een workshop op een ochtend en/of middag gaan. Het wordt minder een festivaldag, maar wel een FEEL GOOD ochtend of FEEL GOOD middag. De workshop yoga is een extra! Daar kun je vrijblijvend aan meedoen.

Baron Theater

De locatie voor workshops wordt nu alleen in het Baron Theater in Opende en er zijn alleen workshops Afrikaanse dans en workshop Djembé. Het is nog steeds een fantastisch programma waar je kunt kennis maken met Afrikaanse dans en Djembé. Het is een unieke dans- en muziekbelevenis. Er komen ervaren muzikanten. In het ochtendprogramma kun je kiezen tussen workshop Djembé of workshop Afrikaanse dans voor beginners (zonder percussie).

Voor het middagprogramma staat de workshop Afrikaanse dans met percussie als je meer dans/zumbaervaring hebt. Het lijkt lang. De ervaring zal zijn dat de middag om vliegt. Andere cursisten zullen dit bevestigen. Je kunt er ook voor kiezen om zowel aan het ochtend- als middagprogramma mee te doen.

Het programma

Wanneer? Wat? Kosten? Waar? Baron Theater

9.50 -10.20 uur Workshop Yoga geen Theaterzaal

10.30 -12.00 uur Workshop Djembé 25,- Foyer

10.30 -12.00 uur Workshop Afrikaanse dans voor beginners (zonder percussie) 25,- Theaterzaal

12.30-13.30 uur Lunch 5,- Museum Baron Theater

13.30-16.30 uur Afrikaanse dans met percussie (met pauze van 30 minuten) 40,- Theaterzaal

16.30 -17.00 uur Workshop Yoga geen Theaterzaal

Aanmelden kan via hildansa@outlook.com of in de lessen van Hildansa. Geef je ook door of je wel of niet mee wilt doen met de lunch en de workshop yoga? Meer info over de workshops staat op www.hildansa.nl

Workshops Afrikaanse dans/Djembé
Regular (Gratis)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
0.00
0.00
Reserveren ...

Artiest Fabian Franciscus geannuleerd !!!
zaterdag 30 september 2017
20:00
Meer informatie

 Fabian Franciscus - VLAFEEST   Wegens te weinig belangstelling geannuleerd   !!!

(Let op: voor het reserveren wordt u naar de site van Vanplan doorgestuurd)

Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit, maar woont nu aan de ‘hoerenstraat’ te Utrecht. 
Succes is een keuze, zegt hij zelf…

Speciaal voor vanavond heeft Fabian opeens een mening. Hoe irrelevant, triviaal of absurd zijn mening ook moge lijken, Fabian wil deze heel graag met u delen. Sterker nog; hij weet zeker dat u er stiekem veel van kunt opsteken. Naast een leuke avond ontvangt u daarom in het minste geval ook nog een hele mooie nieuwe uitklapbare mening. Misschien ook nog wel met veel meer dan dat...

Owja, ook zal er natuurlijk over vla worden gesproken. Op een strikt fatsoenlijke manier uiteraard, dat wel.

Biografie


Fabian won in London een comedywedstrijd in The Comedy Store.
Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Zoals o.a. in The Comedy Store, de bakermat van de Angelsaksisch comedy.

Zie; fabianfranciscus.nl
Foto; Cameretten/Marcel Kollen

Teaser; https://www.youtube.com/watch?v=31HSBrl3hg8&spfreload=5

 

Artiest Fabian Franciscus geannuleerd !!!
Regular (€11.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
11.50
11.50
Reserveren ...

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.