5 maart: Fljimsk

Een afwisselend Fries programma met een leuke mix van humor, zang, magie en sketches. Vijftien jaar hebben Griet Wiersma en Minze Dijksma samen gewerkt met Teake van der Meer. Het was in deze periode, dat ook de komische talenten van Griet ontdekt- en verder ontwikkeld werden, waarbij zij van aangeefster tot comédienne promoveerde. In 2014 gaf Teake aan dat hij wilde stoppen met de grote shows en ‘nam toen afscheid met de voorstelling ‘Jubileum-revue 50 jaar Teake’.

Maar, van alle kanten werd aangegeven dat men hoopte op een doorstart van Griet en Minze, zodat deze typisch Friese humor niet verloren zou gaan voor de vele liefhebbers. En hierbij bleek de nieuwe combinatie dan ook een gouden greep te zijn.

Piter Wilkens en Griet Wiersma treffen elkaar met regelmaat als collega’s, waarbij Piter een keer aangaf het wel weer eens tijd te vinden voor een nieuwe uitdaging. En omdat de Friese singer-songwriter altijd veel humor in zijn optredens verwerkt, plus de nodige ervaring in enige theaterproducties heeft, waren ze het samen met Minze vrij gauw eens, en was de nieuwe combinatie van deze drie Friese toppers een feit.

Laat u dus verrassen door Piter, Griet en Minze met … Fljimsk

Reserveren kan via onderstaande button

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.