icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
26 nov ‘DE TOAL VAN MIEN HART’ in BaronTheater.

26 nov ‘DE TOAL VAN MIEN HART’ in BaronTheater.

Op 26 november organiseert Mien Westerkwartier een speciale vertelavond in het Barontheater in Opende. Zeven vertellers van Kom op Verhoal vertellen verhalen over uiteenlopende onderwerpenin de ‘toal van hun hart’, het Westerkwartiers. De avond start om 20:00 uur en de entree is € 7,50 (incl kopje koffie/thee.

De voorstelling ‘Sporen ien Vrijheid’ liggen nog vers in het geheugen bij de 200 bezoekers, maar de vertellers komen nu al weer in actie. In de provincie Friesland wordt jaarlijks een verhalenavond georganiseerd en dit jaar doen we vlak over de grens ook mee. Het thema van dit jaar is ‘Taal fan myn hert’ oftewel de ‘Toal van mien haart’ dat veel mogelijkheden biedt. De inhoud van de verhalen loopt sterk uiteen en niet alleen het luisteren naar de verhalen, maar ook de ontmoeting in de zaal zijn belangrijk. De verhalen van onder meer Aafke Hoek, Henk Wierenga,  en Eelke Solle worden afgewisseld met liedjes, die gespeeld worden door Gezinus Lambers.

U kunt een plaats reserveren door een mail te sturen aan info@mienwesterkwartier.nl onder vermelding van uw naam en het aantal bezoekers. De dan gelden Corona-maatregelen zijn natuurlijk van toepassing.


Mede mogelijk gemaakt door:

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons