icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Concert 'Joy for People' afgelast

Concert 'Joy for People' afgelast

Beste mensen,

 Ongetwijfeld hebben jullie ook gehoord van de nieuwe maatregelen van het kabinet betreffende Covid-19. Voor velen zijn dit zeer ingrijpende maatregelen en ook voor ons als Joy for People. Het houdt in dat wij dit jaar al onze verdere repetities en optredens moeten schrappen en dat helaas ook het concert van 19 december in het Barontheater niet door kan gaan. Dit spijt ons enorm. Na maanden van gedwongen niets doen hadden wij ons er erg op verheugd met de kerst weer concerten te kunnen geven maar het is niet anders.

 We hopen in 2022 op betere tijden. Het is dan ook het jaar dat wij 50 jaar bestaan en hier gaan we, als het weer kan uiteraard, op diverse momenten aandacht aan geven. Het hoogtepunt wordt het jubileumconcert op 8 oktober 2022 in sporthal De Doelstien in Dokkum. Uiteraard zullen we onze activiteiten via de verschillende media aankondigen en wellicht kunnen we jullie dan alsnog begroeten!

 In ieder geval bedankt voor jullie belangstelling en jullie reservering. We wensen jullie ondanks alles alvast een goede en feestelijke decembermaand toe en een voorspoedig en gezond 2022!

 Met vriendelijke groet,

 

Gerhardt Wijma

Management


Mede mogelijk gemaakt door:

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons