icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Help Kreatief Kapsalon en Beauty Sun

 

Help onze sponsor 'Kreatief Kapsalon en Beauty Sun'

Op 15 febr. reeds €3.025 ingezameld van het doel: €10.000

 
Al jaren ben ik vaste klant van Kapsalon Kreatief in Opende. Jeannette is sinds 2001 de trotse eigenaar van deze mooie kapsalon. Sinds 2020 is dochter Danielle met haar Beauty Center gestart. Helaas is Danielle haar zaak meer dicht geweest dan dat ze haar klanten heeft kunnen ontvangen. 
Jeannette heeft dit bedrijf met al haar enthousiasme en kracht opgebouwd tot wat er nu staat. Afgelopen februari had ze heel graag haar 20 jarig bestaan willen vieren helaas heeft dit niet zo mogen zijn vanwege de corona crisis

Door de corona crisis lopen de kosten behoorlijk op en de inkomsten zijn op dit moment bijna nihil.  Maandelijks betaald Jeannette haar personeel en dat  wil ze graag blijven doen, want het is een fantastisch team waar ze trots op is en ze wil haar team  graag  behouden, net als haar klanten. Ik wil haar en Danielle graag steunen maar dat kan ik natuurlijk niet alleen en vraag dus om jullie hulp.
Wat zou het fantastisch zijn dat we allemaal indien mogelijk een bedrag doneren voor deze mooie zaak.  Ik doe een beroep op iedereen dus misschien zijn er bedrijven of instanties die deze mede ondernemer kunnen en willen steunen.

Ik hoop dat Jeannette en haar team hier mee geholpen is voor de komende tijd en dat we straks allemaal weer naar deze mooie kapsalon en beauty center kunnen. Weet zeker dat ze ons met open armen zullen ontvangen.

Ik begrijp dat er ook mensen zijn die denken waarom is dit nodig iedereen wordt toch geholpen door de regering. Helaas is dit niet zo sommige bedrijven krijgen een kleine vergoeding maar de meeste bedrijven krijgen niks. 
Dit betekent dat het eigen spaargeld is geslonken en dat het steeds lastiger wordt om aan alle verplichtingen te voldoen.

Laten we met z'n allen dit fantastische bedrijf helpen door te doneren.

https://www.kapsalonkreatief.nl

Mede mogelijk gemaakt door:

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons