icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Online Tulpenverkoop Crescendo

Online Tulpenverkoop Crescendo

Online Tulpenverkoop Actie door Bicycle Showband Crescendo

- 1 bos tulpen voor: €3 euro

- 2 bossen tulpen voor: €5 euro

Deze maand (februari ‘21) bestaat Bicycle Showband Crescendo uit Opende exact 99 jaar. Crescendo wil door middel van deze tulpenverkoopactie geld bijeen brengen om volgend jaar de 100 jarig jubileum-festiviteiten te kunnen financieren. Hoe deze activiteiten er precies uit zullen zien is nog niet bekend. De planning is wel om in februari 2022 een concert met een oud-leden reünie te organiseren. Alles is afhankelijk van de corona maatregelen die dan gelden.

Vanwege de corona restricties kunnen de tulpen online besteld worden bij het volgende e-mail adres: 100jaar@bicycleband.nl  Bestellingen moeten voor 24 februari binnen zijn.

Op zaterdagochtend 27 februari van 10.00 tot 12.00 uur kunnen de tulpenbossen corona-proof bij het BaronTheater in Opende worden afgehaald. Natuurlijk zijn er extra tulpen ingeslagen en hopen wij dat velen deze ochtend nog extra bossen zullen afhalen. Een bemande stand voor het BaronTheater zal de tulpen uitdelen en er kan corona-proof afgerekend worden. Wat is er mooier om de buurt, familie en of vrienden tijdens deze coronaperiode op te vrolijken met een mooie bos tulpen!


Mede mogelijk gemaakt door:

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons