icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Zondag 29 maart 2020: Joy for People Gospel Choir ‘In Concert’

Joy for People Gospel Choir ‘IN CONCERT’!

Dokkum – Joy for People Gospel Choir is een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit en ondersteund wordt door een eigen live band. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de ‘finishing touch’. Dit alles onder leiding van dirigente Carola Tavenier-Bolk.

Er is in het afgelopen half jaar hard gewerkt aan een geheel nieuw concept: ‘Joy for People In Concert.’ In uitstraling, beleving en muziekkeuze is gekozen voor een andere koers, waarmee zij ook een breder publiek wil aanspreken. In een avondvullend programma passeren swingende black gospels, prachtige ballads en christelijke popsongs de revue.

Na een zeer succesvolle première op 1 december 2019 in theater Sense in Dokkum, laat Joy for People Gospel Choir het programma ‘In Concert’ graag op andere locaties horen, zowel in kerken als daarbuiten. Joy for People hoopt jong en oud binnenkort te mogen verrassen en te prikkelen tijdens “Joy for People in Concert”.

De eerstvolgende mogelijkheid om dit unieke concert te beleven is op zondag 29 maart a.s. om 16.00 uur in het BaronTheater te Opeinde. De entree is gratis en een ieder is meer dan welkom. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar.

Kijk voor een indruk van het concert op de Facebookpagina van Joy for People!

Agendavermelding:

Joy for People Gospel Choir ‘IN CONCERT’

Zondag 29 maart 2020

BaronTheater, Verbindingsweg 9, OPENDE (GR.)

Aanvang: 16.00u

Entree: gratis Kaarten via www.joyforpeople.nl of aan de zaal

Noot voor de redactie:

Wij geven graag meer informatie over ons koor of het concert. U kunt ons bereiken via onze woordvoerder Wietske Hofman, wavdh@chello.nl, tel. 06-53913301 www.joyforpeople.nl


Mede mogelijk gemaakt door:

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons