icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
De Meiden van Toen
De Meiden van Toen

‘Leven Nu!’ 

De drie dames hebben een link met ‘Vrouw Holland’ die in seizoen '17/'18 na twintig jaar stopten met spelen. Inmiddels hebben ‘De Meiden’ een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt, mede door de samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout die ze zijn aangegaan.

 Waar gaat de voorstelling over?

In ‘Leven Nu!’ nemen we een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Want die meiden van toen, zijn de vrouwen van nu. En die vrouwen van nu, dat zijn wij! Althans, we doen ons best… Je bent zelfverzekerder dan ooit, dichterbij je goals en al drie weken niet naar therapie geweest. Als een heuse ‘thirty-flirty-worthy-wonderbee’ zoem je je leven tegemoet. Het leven begint pas als je dertig bent, toch? We hebben verwachtingen, twijfels, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. We hebben dagen dat we ons hyper voelen en intens gelukkig. We hebben vandaag. Leven in het nu. Dit allemaal onder toeziend oog van de huidige maatschappij en je volgers op Instagram.

Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Een feelgood voorstelling die je niet wilt missen!

 


€ 16,50

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons