icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Jubileumconcert Klaas Landman
Jubileumconcert Klaas Landman

Klaas landman 40 jaar zanger/liedjesschrijver

Schlagers, songs en smartlappen rijgen zich aaneen in dit programma, waarmee Klaas Landman, zijn door Covid 19 uitgestelde 40-jarig jubileum als zanger/liedjesschrijver viert.

Hij wordt bijgestaan door showorkest Bigband & Zo, Duo Sonic, het koor In Between en zijn vaste begeleider pianist Gerard van der Laan, in totaal zo’n 70 medewerkenden.

Naast het vooroorlogse Nederlandstalige levenslied (zoals “Droomland”), waarmee hij ooit begon krijgt ook eigen werk een plaats in dit programma, o.a. de titelsong van zijn cd “In jou klinkt een lied”. En verder hoort u liedjes variërend van “Als sterren flonk’rend aan de hemel staan” (De Ramblers) en “O, wat ben je mooi” (De Spelbrekers), tot” Let me try again” (Sinatra).

Ook Duo Sonic (easy listening, country en rock)) en het koor In Between  leveren vocaal hun aandeel, terwijl het showorkest niet alleen zorgt voor begeleiding, maar ook spettert in een aantal nummers uit het eigen repertoire.

Al met al een uiterst gevarieerd programma,

Attentie: aanvangstijd vermeld in de brochure  '21 - '22 is niet juist.    Er zijn ook kaarten verkrijgbaar bij de vaste verkoopadressen voor € 10,00.  Aankoop kaarten aan de zaal: € 12,00

 


€ 11,50

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons