icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Wooden Moons
Wooden Moons

De jaren '60 en '70, een tijd waarin geweldige muziek is gemaakt, de tijd van de brommers en hippies, Woodstock en The Dark Side of the Moon. Beleef het opnieuw met Wooden Moons. Verbonden door hun liefde voor muziek brengt de band uit het Noorden een ode aan hun grote muzikale helden als The Beatles, The Rolling Stones, Pink Floyd, Deep Purple, The Golden Earring en vele anderen. 

Wooden Moons speelt een afwisselend repertoire van een intieme akoestische setting tot een compleet rockend dansfeest. Gitaristen Hilbert Postma en Rick Visser doen hun eerbetoon aan de karakteristieke Telecaster-sound in de nummers van Status Quo en CCR. Zanger Bert Jan Alserda laat horen dat geen nummer te gek is, zijn rauwe blues stem komt volledig tot recht in nummers als Ridin' on the L&N van de Bintangs. De bastonen van bassist Jetze van Vliet verenigd met het strakke ritmische werk van drummer Jan Hansma zorgen voor een solide geheel. In het 10-jarige bestaan van de band hebben Wooden Moons op diverse gelegenheden opgetreden. Ze hebben meerdere bruiloften verzorgd, kroegen plat gespeeld, in de finale van de Oerrock Play-Offs gestaan en Lytske Wâldpop 2015 gewonnen. 

Al bij de eerste klanken staat de dansvloer vol met dansers die hun ‘good old times’ herbeleven en zingen uit volle borst mee. Wauw! Op hun eigen manier is deze band authentiek te noemen en daarmee onderscheiden ze zich van andere coverbands. Het is genieten voor het publiek hoe deze jonge jongens een ode brengen aan de jaren 60 en 70.

 


€ 10,00

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons