Far Beyond verzorgt een uniek concert op 23 juni

FAR BEYOND 25 JAAR

 

Het begon allemaal in 1993 in Opende aan de Provincialeweg waar de band tot aan vandaag de luxe heeft om te mogen oefenen bij de familie Gjaltema in de eigen gebouwde studio in de “oude koeienstal”. De Gjaltemastudio is meermalen verbouwd en de openingsfeestjes waren berucht. Niet in de laatste plaats door de opening speeches van de heer Gjaltema. De muziekstijl die Far Beyond maakt is niet in één stijl te vatten. Dat het popmuziek is staat in ieder geval vast!

In 1997 verscheen het album ‘Alone’. Dit debuutalbum werd goed gewaardeerd. Ook de tweede cd ‘Watch our Lamp’ vond in 1998 gretig aftrek. Optredens en radio aandacht waren er voldoende: 3FM, Omrop Fryslân, Popskuor, Kink FM en diverse festivals. Na een periode van zoeken naar de juiste vorm en nieuwe muzikanten kwam in 2004 het laatste album ‘Agony’ uit. Een volwaardig album met dat typische ‘Far Beyond geluid’.

Coverband

Na de komst van nieuwe muzikanten en de zangeressen Anja en Gesiena kwam de band tot de conclusie dat het plezier maken in de muziek voorop stond en dat dat de drijfveer voor de toekomst zou worden. De band veranderde het repertoire naar een mix van eigen werk en covers. Menig avond en optreden werden omgetoverd in een muzikaal feestje door de band. Dus heb je zin in een feestje? Kom dan op 23 juni a.s. naar het Baron Theater in Opende. Een avond vol met gegarandeerd leuke muziek. Far Beyond viert zijn 25 jarig bestaan met een terugblik op 25 jaar muziek maken. Oud bandleden doen weer mee en oude nummers zijn weer afgestoft en worden in een avondvullend programma ten gehore gebracht.

Nummers van de CD’s Alone, Watch our lamp en Agony worden opgevolgd door een selectie van covers uitgezocht door de bandleden zelf, die garant staan voor een feestje in Opende. Je moet hier denken aan Madonna, Kensington, Duran Duran tot aan de rock van Springsteen en the Cult en nummers van Blof en the Scene.

Kortom een gezellige avondje uit voor iedereen met goede muziek, een hapje en een drankje en gratis entree! De zaal gaat open vanaf half negen en het optreden begint om negen uur.

Far Beyond is:

Gesiena: Zang

Anja: Zang

Sipko: Gitaar

Gosse: Gitaar

Peter: Bas

Gjalt: Drums

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.