G&W Helfrich organiseert een Masterclass over “Een nuchtere kijk op voeding”

G&W Helfrich Masterclass in Barontheater Opende

Surhuisterveen – G&W Gezondheidsdrogist Helfrich organiseert op dinsdag 10 april  (aanvang 19.30 uur) wederom een Masterclass in het Baron Theater in Opende. De spreekster van deze avond is voor de tweede keer Orthomoleculair Therapeut Ineke Haisma uit Marum. Zij heeft meer dan 15 jaar haar eigen praktijk in Marum, waar zij mensen helpt met allerlei gezondheidsklachten en overgewicht. Daarnaast is ze docent voor orthomoleculaire opleidingen en schrijft ze daar boeken over.  Omdat meer dan 70% van alle gezondheidsklachten met voeding te maken hebben, is haar motto: “Eerst voeding, dan medicijnen”.

: Titel: ‘Een nuchtere kijk op voeding, in relatie tot Westerse welvaartsziekten’

Ineke Haisma heeft kortgeleden haar vierde boek uitgegeven: “NoCx; Een nuchtere kijk op voeding”. In dit compacte boek wordt u meegenomen in de wereld van de hedendaagse voeding en de welvaartsziekten die daar het gevolg van zijn. NoCx is een fictief wezentje dat Haisma in het leven geroepen heeft om te laten zien welke voedingsstoffen schadelijk zijn voor onze gezondheid. No-NoCx zijn die stoffen die juist goed en gezond zijn. Via NoCx en No-NoCx wordt tijdens de Masterclass de wereld van voeding en welvaartsziekten besproken, zodat duidelijk wordt wat u beter wel en niet kunt eten.

De avond wordt gehouden in het Barontheater in Opende. “Dit is een schitterende locatie om een informatieavond te houden”, aldus Klaas Helfrich. Het geluid is goed, de voorzieningen zijn goed en door de theateropstelling kan iedereen de spreekster en de presentatie goed zien. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is in voeding en de eigen gezondheid van harte uit, maar… vol=vol!”

Toegangskaarten voor deze informatieavond zijn gratis verkrijgbaar bij G&W Gezondheidsdrogist Helfrich aan de Kolk 16 in Surhuisterveen. Voor meer informatie kunt u in de winkel komen of kijken op www.drogisterijhelfrich.nl

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.