Ondernemersavond in het BaronTheater te Opende, dinsdag 10 oktober 2017

Ondernemersavond

Na het succes van de vorige jaren wederom een ondernemersavond  en wel op 10 oktober 2017 voor ondernemers uit de gemeenten Grootegast, Achtkarspelen en Marum. Sprekers: Dhr. Oeds Kuipers van  KuipersDrinkwaterSecurity Grootegast over veilig, duurzaam drinkwater en dhr Mark van der Veen van Voys Groningen, een snelgroeiend telecombedrijf; een zelfsturende organisatie, wat betekent dit in de praktijk.

Deze ondernemersavond is gratis toegankelijk

U kunt zich aanmelden via  reservering@barontheater.nl,  o.v.v. ondernemersavond 2017. U bent vrij een introducé mee te nemen.

Om uw bedrijfsnaam kracht bij te zetten kunt U een banner meenemen, welke wij voor u zullen plaatsen in onze theaterzaal. Ook flyers e.d. zijn mogelijk. Wij zien er naar uit u te ontmoeten

Het programma ziet er als volgt uit:

19.30 uur    inloop met koffie

19.45 uur    opening door Greet Nieuwland

20.00 uur    de heer Oeds Kuipers van KuipersDrinkwaterSecurity B.V. Grootegast:  veilig, duurzaam drinkwater en legionela preventie.

20.30 – 20.50 uur    pauze

20.50 uur    de heer Mark van der Veen van Voys Groningen, het nieuwe zakelijk bellen.  Een snel groeiend telecombedrijf zonder managers en directeur, een zelfsturende organisatie, wat betekent dit in de praktijk.

21.20  uur    Afsluiting en gelegenheid tot netwerken

 

Greet Nieuwland

Lea van der Tuin

 

Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.