icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Albert van der Tuin
Albert van der Tuin

Duik in een onvergetelijke muzikale reis met "Back on Track", het langverwachte concert van Albert van der Tuin op vrijdag 28 juni in het BaronTheater!
Singer-songwriter Albert van der Tuin komt wederom met een avondvullend programma. Het is inmiddels de zesde keer dat hij een concert in het BaronTheater geeft. Bij de vorige vijf keer wist hij de zaal al tot aan de nok toe te vullen. Dompel jezelf onder in een mix van bekende covers, waar Albert zijn eigen unieke draai aan geeft met zijn meeslepende gitaarspel en krachtige zang. Maar dat is nog niet alles - hij zal ook zijn eigen, zelfgeschreven nummers ten gehore brengen.
Met zijn looppedaal creëert Albert een waar muzikaal spektakel, waarbij hij verschillende lagen van geluid opbouwt en zo een unieke en meeslepende ervaring creëert die je niet snel gaat vergeten.
Mis deze unieke kans niet om de veelzijdigheid van Albert van der Tuin te ervaren. Haal nu je tickets voor "Back on Track" en maak je klaar voor een avond vol muziek, anekdotes en onvergetelijke, muzikale momenten!
 
Tickets zijn verkrijgbaar via www.avdtmusic.com en kosten 7,50 per stuk.
Alvast een voorproefje? Check https://youtu.be/39vi0eFifHs 

 

28 juni 2024, 20:15


€ 0,00

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons