Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket- of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

April 2020

Event Not Found!
Lemster Mannenkoor (Voorstelling geannuleerd)

 

Voorstelling Geannuleerd vanwege Corona Virus

Voorjaarsconcert

Acht jaar geleden was het het koor tijdens de openingsweek van het BaronTheater ook in Opende.

Het beroemde Lemster Mannenkoor, rond de 125 leden, draagt de Friese cultuur uit door het dragen van het fraaie kostuum alsmede de Friestalige liederen. Daarnaast komen geestelijke, klassieke en opera en filmzang voor in het repertoire. De muzikale leiding is in handen van dirigent Feike van Tuinen.

Een mannenkoor die U eens moet horen !!

 

Lemster Mannenkoor (Voorstelling geannuleerd)
Regular (10 )
Voorjaarsconcert van Bigband & Zo Marum

 

Voorjaarsconcert Bigband & Zo in het Barontheater Opende

Bigband & Zo luidt het voorjaar in met swingende klanken op het voorjaarsconcert, zaterdagavond 18 april in het Barontheater te Opende. Het thema is ‘Roadtrip & Zo’. “Veel moderne popmuziek is ontstaan in de Verenigde Staten. Daarom leek het is ons een mooie gelegenheid om een muzikale roadtrip te plannen met lekkere hits over de autoradio", aldus dirigent Hans Jonker. “We spelen onder andere: Theme from New York, New York, Georgia On My Mind en Sweet Home Chicago. Maar ook echte swingende klassiekers als I Want You Back, Isn’t She Lovely en een heuze Motown Tribute. Ik weet zeker dat het voor iedereen een heerlijke trip zal zijn in het Barontheater!"

Kaartjes kosten €5,00 per stuk en zijn vooruit te reserveren via www.bigbandenzo.nl.

De deuren gaan open om 19:00 uur en Bigband & Zo begint te spelen om 19:30 uur. Zet deze datum alvast in je agenda, want dit concert wil je niet missen!

Voorjaarsconcert van Bigband & Zo Marum
Regular (5 )
Event Not Found!

 

 

 

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.