December 2018

Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl. U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd. Uw ticket- of toegangsbewijs (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang worden gescand

December 2018

Comedian Murth Mossel met 'Pauwer'
zaterdag 01 december 2018
20:15
€16.50
148 plaatsen beschikbaar
Meer informatie

‘Pauwer!’  van  Murth Mossel

 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 

Scherp, hilarisch en  persoonlijk. Deze ervaren comedian komt nooit met slappe hap. Altijd met power! En trots als een pauw, maar met beide benen op de grond (... daar zorgt zijn moeder wel voor).  In deze voorstelling zet comedian Murth Mossel de wereld weer op z’n kop. Hij is genadeloos, scherp, ontwapenend, daagt je uit en gaat de diepte in wanneer het niet wordt verwacht. Murth boeit van begin tot eind, en zorgt er met zijn energieke stijl voor dat het publiek opgeladen de zaal weer verlaat. Murth geeft je Pauwer!


Comedian Murth Mossel met 'Pauwer'
zaterdag 01 december 2018,20:15
Regular (€16.50)
Beschikbaar aantal plaatsen: 148
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
16.50
16.50
Reserveren ...
Sinterklaasvoorstelling 'In de Wolken'
zondag 02 december 2018
15:30
€6.50
109 plaatsen beschikbaar
Meer informatie

 Sinterklaasvoorstelling van Blinder: ‘In de wolken’ 

 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 

Sinterklaas krijgt dit jaar een telefoon van zijn pieten, want ze vinden dat Sinterklaas bij de tijd moet blijven. Zo leert Sinterklaas appen, foto’s maken, youtuben en spelletjes spelen. Sinterklaas ligt de hele dag in zijn stoel met zijn telefoon. Hij komt niet meer buiten en zorgt niet voor zijn paard Amerigo. De pieten zijn ongerust. Wat doet Sinterklaas toch de hele dag op zijn telefoon? Het lijkt wel of Sinterklaas met zijn hoofd in de wolken zit?

De pieten bedenken een plan om Sinterklaas weer aan het werk te krijgen, want de pakjes moeten wel op tijd bij de kinderen worden bezorgd! Als dat maar goed komt.   

Vanaf 3 juli kunnen de entreekaarten worden besteld.

Sinterklaasvoorstelling 'In de Wolken'
zondag 02 december 2018,15:30
Regular (€6.50)
Beschikbaar aantal plaatsen: 109
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
6.50
6.50
Reserveren ...
De nieuwe jas van Ede (Staal)
zondag 16 december 2018
15:00
€12.50
143 plaatsen beschikbaar
Meer informatie

Reprise  met "De nieuwe jas van Ede"

 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 

Marieke Klooster zingt Ede Staal. Marieke Klooster (o.a. bekend van vrouw Holland) zingt de mooiste liedjes van Ede Staal en laat zich daarbij begeleiden door het Groningse Philip Baumgarten Trio. Samen hebben ze de muziek van Ede in een nieuw fris jasje gestoken waarbij ze zich laten inspireren door verschillende populaire muziekstijlen

 

De nieuwe jas van Ede (Staal)
zondag 16 december 2018,15:00
Regular (€12.50)
Beschikbaar aantal plaatsen: 143
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
12.50
12.50
Reserveren ...

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.