Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket- of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

Januari 2018

Event Not Found!
Komiek Mark van de Veerdonk met KaasKleum
zaterdag 06 januari 2018
20:15
Meer informatie

Op veler verzoek komt wederom naar het BaronTheater

de Brabantse Komiek/cabaretier   Mark van de Veerdonk met de voorstelling "KlaasKleum"

Resereer tijdig !!!!!!!

 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN!

 

De 15e voorstelling van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!? Van de Veerdonk: “Nee, op weg naar een beter leven zijn we behoorlijk de weg kwijt geraakt!”

In KaasKleum vertelt de Brabantse cabaretier over zijn zoektocht naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. Een ongeremd vehikel brengt hem over een Japanse achtbaan via de website van zijn slager naar de Noordkaap.

Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid

 

 

Komiek Mark van de Veerdonk met KaasKleum
Regular (€16.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
16.50
16.50
Reserveren ...
Event Not Found!
Nieuwjaarsconcert Crescendo (avond programma) uitverkocht, reserveringen komen opeen wachtlijst in geval er plaatsen vrijkomen
zaterdag 13 januari 2018
20:00
Meer informatie

NAGENOEG  UITVERKOCHT!!!

MISSCHIEN NOG RESERVE PLAATSEN DIE NA 25 NOVEMBER  BESCHIKBAAR KOMEN !!!

Na het daverende succes van het laatste nieuwjaarsconcert in 2016 zal zowel het jeugdkorps Crescendo ,  Nederlands kampioen  in hun jeugdklasse op het concours in  juni 2017 in Assen,  als de Bicycle Showband Crescendo die met een gouden plak met onderscheiding en de dagprijs van het WMC op 22 juli 2017  naar Opende terugkeerden,  wederom een flitsende podiumshow naar voren brengen. Het middag- en avondprogramma zal een Ierse tint hebben

Besloten is om 's middags ook een concert te houden. 

Kaarten kunnen  worden gereserveerd via: 

 reservering@barontheater.nl  

 

Nieuwjaarsconcert Crescendo (avond programma) uitverkocht, reserveringen komen opeen wachtlijst in geval er plaatsen vrijkomen
Regular (€5.00)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
5.00
5.00
Reserveren ...
Waark met de Medalda Vetes
zaterdag 27 januari 2018
20:00
Meer informatie

WAARK komt naar Opende met het  geweldige theaterstuk "De Menalda Vetes"

 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 

Met Jan Veldman als schrijver in combinatie met Albert Secuur als regisseur, gaat Waark voor een historisch verantwoord stuk, maar met een duidelijke relatie naar het hier en nu. Samen kozen ze voor een theatervorm die tussen een live hoorspel en een toneelstuk in zit, gelardeerd met geluid en muzikale elementen en ook zeer humoristisch.

De Menalda vetes? ( uit de kronieken van het klooster Bloemhof)

In het stuk wordt het verhaal van de Menalda’s gespeeld. Een voorname familie uit het Oldambt. ‘Tied van overstromings, kruustochten en de Swaarde Dood. ’t Is tied van aalgedurege stried in onze streken. Hunzingoers tegen Fivelingoers. Oethoesters tegen Oskwerders, ain tegen aander, aandern tegen ain. Welkom in Dattiende aiw, welkom bie: De Menalde vetes!

Theatergroep WAARK brnegt al meer dan vier decennia Groningstalig theater van hoge kwaliteit!  Ontstaan in 1973 op initiatief van de Stadsschouwburg in Groningen, opereert het gezelschap sinds 1985 zelfstandig, met een sterk professionele inslag en aanpak.

 

 

Waark met de Medalda Vetes
Regular (€15.00)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
15.00
15.00
Reserveren ...

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.