Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket- of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

Januari 2019

Miriam & Carla Wijnen met 'De Aanbouw'
zaterdag 26 januari 2019
20:15
€14.00
Meer informatie

Grappige en muzikale voorstelling van drielingzusjes Miriam en Carla Wijnen.

DE AANBOUW 

 

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 

Finalisten Cameretten - Persoonlijkheidsprijs Groningen - Winnaars Pythische Spelen Amsterdam

Grappige en muzikale voorstelling van drielingzusjes Miriam en Carla Wijnen. Ze moeten een aanbouw, opvoeden, mooi zijn en daten. Botoxmoeders, oliebollen, vrijwilligers en contactclowns voor je gehandicapte kind, alles komt langs. Al die helpers en hulporganisaties: wie helpen ze eigenlijk? Kunnen we het niet gewoon zelf?

‘wat een diversiteit’ ‘prachtige teksten’ ‘grappig, mooi, ontroerend, pakkend’ ‘een lach en een traan, zang en instrumentaal top’ ‘zo hard gelachen’

Tekst, muziek en spel: Miriam en Carla Wijnen
Gitaar: Arne de Wit
Regie: Bas Groenenberg

Een onvergetelijke avond die u niet mag missen!!

Miriam & Carla Wijnen met 'De Aanbouw'
zaterdag 26 januari 2019,20:15
Regular (€14.00)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
14.00
14.00
Reserveren ...

 

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.