Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket- of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

Januari 2020

Event Not Found!
BigBand & Zo Marum (VOORSTELLING GEANNULEERD)

VOORSTELLING  GEANNULEERD 

Nieuwjaarsconcert 2020

 

BigBand & Zo Marum (VOORSTELLING GEANNULEERD)
Regular (7 )
Theaterselskip Fljimsk (Voorstelling door ziekte geannuleerd)

DOOR ZIEKTE VAN  ZANGERES GRIET WIERSMA MOET DEZE VOORSTELLING GEANNULEERD WORDEN!

WIJ HOPEN DAT GRIET WEER SNEL BETER MAG WORDEN!

Muziektheater

“Wêr sil dit hinne…..?”

Drie Friese toppers zangeres Griet Wiersma, troubadour Piter Wilkens en goochelaar Minze Dijksma hebben hun krachten gebundeld. In de vele sketches worden hun afzonderlijke kwaliteiten een komische optelsom. De hylarische typetjes van Griet gecombineerd met de gortdroge humor van Piter Wilkens en Minze Dijksma.

 

Theaterselskip Fljimsk (Voorstelling door ziekte geannuleerd)
Regular (17 )
Event Not Found!

 

 

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.