Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket- of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

Januari 2020

Event Not Found!
BigBand & Zo Marum met Nieuwjaarsconcert
zaterdag 18 januari 2020
20:00
€6.50
Meer informatie

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

Nieuwjaarsconcert 2020

 BigBand&Zo is allang geen onbekend orkest meer in het Westerkwartier. BB&Z is een showorkest met ongeveer 30 enthousiaste leden. Het is een extra uitgebreide Big Band met een grote bezetting, waarin alle geïnteresseerde muzikanten uit de gemeente Westerkwartier en (verre) omstreken kunnen meespelen.

 Na een reeks van geslaagde concerten in het Baron Theater, is BigBand&Zo nu gevraagd om invulling te geven aan het Nieuwjaarsconcert. Bigband&Zo is erg vereerd met deze uitnodiging en gaan er een spetterend feestje van maken!

 Het definitieve programma van de avond gaan we in de loop van het jaar samenstellen, maar het is nu al zeker dat het een swingend avondje wordt. Brengt de band oude klassiekers? Komen er zangers en/of zangeressen mee? Misschien een heel koor? Of werkt BB&Z samen met een top40 orkest?

Veel vragen waar u een antwoord op kunt krijgen! Kom op 18 januari naar het Nieuwjaarsconcert van Bigband&Zo in het Baron theater.

Bij boeking voor 1 augustus ontvangt U 10% vroegkorting !

BigBand & Zo Marum met Nieuwjaarsconcert
zaterdag 18 januari 2020,20:00
Regular (€6.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
6.50
6.50
Reserveren ...
Theaterselskip Fljimsk mei 'Wêr sil dit hinne ...?'
zaterdag 25 januari 2020
20:00
€16.50
Meer informatie

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

Muziektheater

“Wêr sil dit hinne…..?”

Drie Friese toppers zangeres Griet Wiersma, troubadour Piter Wilkens en goochelaar Minze Dijksma hebben hun krachten gebundeld. In de vele sketches worden hun afzonderlijke kwaliteiten een komische optelsom. De hylarische typetjes van Griet gecombineerd met de gortdroge humor van Piter Wilkens en Minze Dijksma.

Boek snel, tot 1 augustus 10% vroegkorting !

Theaterselskip Fljimsk mei 'Wêr sil dit hinne ...?'
zaterdag 25 januari 2020,20:00
Regular (€16.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
16.50
16.50
Reserveren ...
Event Not Found!

 

 

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.