Programma juni 2017

Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of op de 'reserveer' button om te reserveren. Betaling geschiedt op de dag zelf aan de kassa. Vanuit het hoofdmenu hierboven kunt u het programma ook per maand bekijken.

september 2017

Artiest Fabian Franciscus geannuleerd !!!
zaterdag 30 september 2017
20:00
Meer informatie

 Fabian Franciscus - VLAFEEST   Wegens te weinig belangstelling geannuleerd   !!!

(Let op: voor het reserveren wordt u naar de site van Vanplan doorgestuurd)

Fabian Franciscus groeide op met een nuchtere Beemster boerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Hij studeerde simultaan twee verschillende studies aan de universiteit, maar woont nu aan de ‘hoerenstraat’ te Utrecht. 
Succes is een keuze, zegt hij zelf…

Speciaal voor vanavond heeft Fabian opeens een mening. Hoe irrelevant, triviaal of absurd zijn mening ook moge lijken, Fabian wil deze heel graag met u delen. Sterker nog; hij weet zeker dat u er stiekem veel van kunt opsteken. Naast een leuke avond ontvangt u daarom in het minste geval ook nog een hele mooie nieuwe uitklapbare mening. Misschien ook nog wel met veel meer dan dat...

Owja, ook zal er natuurlijk over vla worden gesproken. Op een strikt fatsoenlijke manier uiteraard, dat wel.

Biografie


Fabian won in London een comedywedstrijd in The Comedy Store.
Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Zoals o.a. in The Comedy Store, de bakermat van de Angelsaksisch comedy.

Zie; fabianfranciscus.nl
Foto; Cameretten/Marcel Kollen

Teaser; https://www.youtube.com/watch?v=31HSBrl3hg8&spfreload=5

 

Artiest Fabian Franciscus geannuleerd !!!
Regular (€11.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
11.50
11.50
Reserveren ...

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.