Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket- of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

Mei 2020

Event Not Found!
Mien Westerkwartier met 'Laand-ver-huus'
vrijdag 15 mei 2020
20:00
Meer informatie

Mien Westerkwartier  

Op veler verzoek presenteert Mien Westerkwartier wederom het succes verhoal van: LAAND-VER-HUUS'

Kom op Verhoal' vertelt in LAAND-VER-HUUS zelfgeschreven verhalen over de familie Baron en van andere Westerkwartierders. Verhalen van hoop, verwachting, teleurstelling en verdriet, maar ook van geluk, voorspoed en succes. Verhalen die u vast herkent van familie en vrienden.

De verhalen worden omlijst met muziek van leden van Crescendo. Speciale aandacht krijgt ook de story van Jeen Baron, één van de oprichters van Crescendo . Jeen was ook een landverhuizer en vertrok eind jaren veertig naar Amerika.

Verdere informatie volgt.

Reserveer alvast deze datum.

Mien Westerkwartier met 'Laand-ver-huus'
vrijdag 15 mei 2020,20:00
Regular (Gratis)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
0.00
0.00
Reserveren ...
Jubileumconcert Klaas Landman met o.a Showorkest Bigband & Zo
zondag 24 mei 2020
00:00
Meer informatie

"Jubileumconcert Klaas Landman met o.a Showorkest Bigband & Zo"

Klaas Landman viert in 2020 zijn 40 jarig jubileum.

Aan het concert werken behalve Showorkest Bigband & Zo ook Duo Sonic, gemengd koor 'In Between' en vaste pianist Gerard van der Laan mee.

Reserveer alvast deze datum!

Jubileumconcert Klaas Landman met o.a Showorkest Bigband & Zo
zondag 24 mei 2020,00:00
Regular (Gratis)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
0.00
0.00
Reserveren ...

 

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.