Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket- of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

Mei 2020

Event Not Found!
Mien Westerkwartier met 'Laand-ver-huus'

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

Mien Westerkwartier  

Op veler verzoek presenteert Mien Westerkwartier wederom het succes verhoal van: LAAND-VER-HUUS'

Kom op Verhoal' vertelt in LAAND-VER-HUUS zelfgeschreven verhalen over de familie Baron en van andere Westerkwartierders. Verhalen van hoop, verwachting, teleurstelling en verdriet, maar ook van geluk, voorspoed en succes. Verhalen die u vast herkent van familie en vrienden.

De verhalen worden omlijst met muziek van leden van Crescendo. Speciale aandacht krijgt ook de story van Jeen Baron, één van de oprichters van Crescendo . Jeen was ook een landverhuizer en vertrok eind jaren veertig naar Amerika.

Verdere informatie volgt.

Reserveer alvast deze datum.

Datum: zaterdag 9 mei 2020
Entree:  € 10.-
Aanvang : 20:00 uur
Mien Westerkwartier met 'Laand-ver-huus'
Regular (10 )
Jubileumconcert Klaas Landman met o.a Showorkest Bigband & Zo

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

40 jarig Jubileumconcert Klaas Landman 

SCHLAGERS, SONGS & SMARTLAPPEN

Schlagers, songs en smartlappen rijgen zich aaneen in dit programma, waarmee Klaas Landman zijn 40-jarig jubileum als zanger/liedjesschrijver viert.

Hij wordt bijgestaan door showorkest Bigband & Zo, Duo Sonic, het koor in Between en zijn vaste begeleider pianist Gerard van der Laan, in totaal zo’n 70 medewerkenden.

Naast het vooroorlogse Nederlandstalige levenslied (zoals “Droomland”), waarmee hij ooit begon krijgt ook eigen werk een plaats in dit programma, o.a. de titelsong van zijn cd “In jou klinkt een lied”. En verder hoort u liedjes variërend van “Als sterren flonk’rend aan de hemel staan” (De Ramblers) en “O, wat ben je mooi” (De Spelbrekers), tot” Let me try again” (Sinatra).

Ook Duo Sonic (easy listening, country en rock)) en het koor In Between leveren vocaal hun aandeel, terwijl het showorkest niet alleen zorgt voor begeleiding, maar ook spettert in een aantal nummers uit het eigen repertoire. Al met al een uiterst gevarieerd programma.

Klaas Landman begon in 1980 met oude levensliederen als "Aan de muur van ‘t oude kerkhof”, al snel aangevuld met eigen liedjes. Hij gaf koffieconcerten en trad op bij allerlei festiviteiten, zowel tussen de schuifdeuren, als in de noordelijke theaters. Bij Radio Noord (toen nog Groningen/Drenthe), werkte hij jarenlang veelvuldig mee aan het roemruchte programma “Muziekmelange". De laatste jaren treedt Klaas veel minder op. Wel zag hij zijn jaarlijkse deelname aan het Ouderen Song Festival vanaf 2011 bekroond met meerdere finaleplaatsen en optredens in o.a. het DeLaMar Theater en Koninklijk Theater Carré en met een internetprijs. In 2013 verscheen zijn CD “In jou klinkt een lied” met 21 liedjes, waarvan een aantal van eigen hand.

Jubileumconcert Klaas Landman met o.a Showorkest Bigband & Zo
Regular (12 )

 

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.