Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl.  U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd.  Uw ticket- of toegangsbewijs  (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang  worden gescand.

Oktober 2019

Event Not Found!
Kindertheater met Prins Zes (Speciale actie: twee tickets voor de prijs van één !!)
zondag 27 oktober 2019
15:00
Meer informatie

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 SPECIALE ACTIETwee tickets voor de prijs van één.   Laat uw kinderen eens genieten van dit  theater avontuur !

Kindertheater

Prins Zes, een verdraaid sprookje


Prinses Dante rent weg van het kasteel, omdat ze door haar ouders wordt gedwongen om te trouwen. Het is traditie dat iedere prinses op haar 18e verjaardag trouwt met één van de vijf prinsen die om haar hand vragen. Maar Prinses Dante gaat liever haar eigen gang en slaat op de vlucht. Dan ontdekt Dante dat ze niet de eerste is die wegloopt uit het kasteel. Lang geleden is er ook een prins weggelopen. Wie is deze mysterieuze prins? Dante gaat op onderzoek uit. Het is het begin van een spannend avontuur.

Door Hinke Hoeksma producties

 

Kindertheater met Prins Zes (Speciale actie: twee tickets voor de prijs van één !!)
Regular (€6.50)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
6.50
6.50
Reserveren ...

 

 

 

 

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.