icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Pé en Rinus goan weer lös !
Pé en Rinus goan weer lös !

In 1980 stonden Peter de Haan (zang en gitaar) en Frank den Hollander (zang) voor het eerst als het straatzangersduo Pé Daalemmer & Rooie Rinus in de Herestraat. Veertig jaar later zijn de heren nog steeds populair, met bekende hits als Hoornse Plas, Hee Doe, Carnaval in t Noorden en Alcohol. Nummers die tegenwoordig bijna tot het Groninger erfgoed kunnen worden gerekend.

Om dit mooie jubileum van vier decennia muziek en vriendschap te vieren, speelden Peter en Frank allereerst de stramheid even goed van zich af in een aantal kleine gelegenheden. Het publiek kon kennismaken met nieuw materiaal, dat werd afgewisseld met oude bekende hits. En nu wordt het duo in het BaronTheater aan u voorgesteld.

Frank en Peter zijn inmiddels allebei gevaccineerd, voelen zich nog net zo jong als in 1980 en hebben er dus zin in. Ze kijken natuurlijk terug op hun carrière, maar zien om zich heen ook genoeg nieuwe onderwerpen om lekker over te zingen. Want na al die jaren is er nog steeds niks leuker dan samen over dat podium te rauzen. Dus kiek oet, want Pé en Rinus goan weer lös!

Event met corona toegangsbewijs
Voor een bezoek aan dit event heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs

30 oktober 2021, 20:00 uur


€ 17,50

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons