Hieronder vindt u het actuele programma. Klik op het evenement voor meer informatie, of bekijk het programma door gebruik te maken van het menu hierboven. Door middel van de ‘RESERVEER‘ button kunt u kaarten reserveren. Dit loopt nu via de organisatie VanPlan.nl. U betaalt ook direct via het iDEAL systeem. Hier zijn wel extra bank- en transactiekosten aan verbonden. Tevens krijgt u een bevestiging toegestuurd. Uw ticket- of toegangsbewijs (hard copy of uw barcode op de entreebrief) van de voorstelling moet u meenemen en zal bij de ingang worden gescand

september 2018

Teake van der Meer met 'Dag Sizze' ( UITVERKOCHT !)
vrijdag 21 september 2018
20:00
Meer informatie

Afscheidsvoorstelling,   ( UITVERKOCHT !!)

Teake bezoekt nog een keer alle podia waar hij heeft gestaan.  U kunt nog eenmaal genieten van deze unieke Friese komiek uit Zwaagwesteinde die de zaal voortdurend aan het lachen krijgt.

Teake van der Meer met 'Dag Sizze' ( UITVERKOCHT !)
Regular (€10.00)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
10.00
10.00
Reserveren ...
Filofonisch orkest ‘Opmaat 40’
zondag 30 september 2018
15:00
Meer informatie

Filofonisch orkest  ‘Opmaat 40’

KLIK HIER OM TE RESERVEREN

 

Een verrassende combi van blazers met piano en slagwerk o.l.v. dirigent en arrangeur en componist Libbe Oosterman. De verbinding tijdens deze jubileumtoer is het getal 40 tijdens een muzikale reis.

Laat u eens verrassen door dit unieke muziekgezelschap

Filofonisch orkest ‘Opmaat 40’
Regular (€9.00)
Aantal
Prijs per stuk
Totaalprijs
9.00
9.00
Reserveren ...

Programma: kalender

Blader in onderstaande agenda om te kijken of er op een voor u geschikte datum een evenement gepland staat. Klik op de datum voor meer informatie.