Het BaronTheater: Multifunctioneel

Daar het centrum 1 grote en 3 kleine zalen heeft is het gebouw geschikt voor het houden van kleine congressen (maximaal 200 personen), het houden van vergaderingen, beoefenen en uitvoeren van toneel en muziek, het instuderen van dans en het uitvoeren van concerten, winter- en zomerfairs enzovoorts. Het gebouw is geschikt voor bedrijfsfeesten met buffet tot 100 personen. Tevens kan het BaronTheater voor een artiest zorgen .

De grote zaal heeft een uitschuifbare tribune met theaterstoelen. De tribune wordt gebruikt tijdens voorstellingen, concerten en theater uitvoeringen. Deze tribune zal ingeschoven worden wanneer er andere activiteiten plaatsvinden in de grote theaterzaal, waarvoor de gehele ruimte nodig zal zijn. Het podium is voorzien van professionele licht- en geluidsvoorzieningen.

De ruime foyer is de ruimte waarin de theatergasten vooraf en aansluitend aan een voorstelling in een prettige ambiance kunnen verblijven. Voor de artiesten is een kleedkamer met eigen sanitair aanwezig. Daarnaast is er ruimte om te vergaderen, muzieklessen te geven of andere activiteiten. Ook het museum biedt door de praktische indeling tal van mogelijkheden.

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *