icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Circus Saranti
Circus Saranti

Wat rijdt dáár langs? Een wagen met een clownsgezicht erop! En een woonwagen en nog een. Op díe wagen zit zelfs een aapje! Dat is vast het circus. Daar wil ik bij zijn!  De tenten worden opgebouwd en de circusknechten sjouwen en slepen. De kameel is nog een beetje slaperig van de reis. Er is haast, over een halfuur begint de voorstelling!  

Jeugdcircus Saranti bestaat volgend jaar 65 jaar en is daarmee één van de oudste jeugdcircussen van Europa.  Dat vieren we met onze nieuwste show  Cirko Festo. We brengen een ode aan het klassieke circus van vroeger, zoals deze  65 jaar geleden voor het eerst werd getoond.   

Stap met ons mee in de wereld van de  reizende theatershow, die van stad naar stad trekt en verwonderende  shows  geeft. De wereld van de  dompteur die  zijn  kameel  onder bedwang houdt, de sterke man die gewichten lift met  slechts  één  pink, de acrobaten die hoog in de nok zwaaien en de wereld van de grappige, kleurrijke clowns die het publiek tot het  schateren  krijgt  met zijn  ongelukkige pech. Cirko Festo  belooft je  alles wat je van het klassieke circus  durft te dromen en misschien zelfs  nog  wel  een beetje  meer.  

 

Kom en laat je verbazen door  Cirko Festo, de nieuwste show van de artiesten van  Saranti!  


€ 7,50

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons