icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Frisicana III
Frisicana III

Frisicana III met The originals

‘The originals’ is de titel die de Friese singer/songwriters Marcel Smit, Piter Wilkens en Gurbe Douwstra hebben gegeven aan hun derde Frisicana-voorstelling. Een verwijzing naar de originele liedjes die aan de basis staan van sommige van hun vertalingen, maar ook naar hun eigen origineel repertoire. En misschien ook wel met een knipoog naar de heren zelf, toch ook redelijk originele, eigenzinnige types.

De heren hebben eerder al laten horen dat zij een grote voorliefde hebben voor het brede muziekgenre ‘Americana’. Dat is een vrijwel onuitputtelijke bron van mooie liedjes en ook nu weer zijn zij er in geslaagd een aansprekende selectie te maken. Met deze keer liedjes uit het repertoire van bijvoorbeeld the Highwaymen, een gerenommeerd gezelschap bestaande uit Johnny Cash, Willy Nelson, Kris Kristofferson en Waylon Jennings. Of Tim McGraw, Townes van Zandt en Greg Trooper. Maar ook een uitstapje naar een lied van de soulzanger Otis Redding is onderdeel van Frisicana III.

En zo wordt Frisicana III af en toe een feest van herkenning en zal soms de gedachte, ‘waar ken ik dit van?’ opkomen. Een avondvullend programma vol met muzikale verrassingen.

Deze voorstelling zou plaatsvinden op zaterdag 20 november 2021, gekochte kaarten voor die voorstelling blijven geldig voor de voorstelling op 12 maart 2022.

 


€ 15,00

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons