icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Fryslân Brass
Fryslân Brass

Fryslân Brass geeft Midzomer concert

Koperensemble Fryslân Brass geeft een concert in het BaronTheater. Het programma is gevarieerd en toegankelijk, van originele kopermuziek tot bewerkingen van klassieke- of filmmuziek. Ook ontbreekt de typerende koper-muziek, zoals een mars en een koraalbewerking niet. En tijdens het concert zetten enkele solisten uit eigen gelederen hun beste beentje voor.

Fryslân Brass wordt gevormd door 10 koperblazers en een slagwerker. De leden hebben allemaal hun sporen verdient in de Friese topbrassbands en een aantal van hen is nog steeds actief als dirigent van HaFaBra orkesten.

Gedurende de afgelopen Corona jaren is het repertoire helemaal vernieuwd en het ensemble wil dat graag aan haar publiek laten horen. Wat bij concerten van Fryslân Brass voorop staat is het plezier in de muziek, zowel voor de uitvoerenden als voor het publiek. Laagdrempelig, maar wel op niveau en met uitleg van de muziek door de muzikanten zelf.

Het ensemble bestaat inmiddels 30 jaar en verzorgt in normale tijden jaarlijks een tiental concerten of andere optredens, soms alleen, vaak in samenwerking met anderen.

Voor jongeren tot 16 jaar is de toegang gratis. 

 


€ 8,00

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons