icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Lezing Steven Pont
Lezing Steven Pont

Niemand minder dan de bekende Nederlandse ontwikkelingspsycholoog en systeemtherapeut Steven Pont, komt op uitnodiging van GOB inZicht en Gordontraining Noord Nederland naar het Noorden!

Laat je inspireren door zijn fantastische manier van vertellen over de ontwikkeling van kinderen. Deze avond vertelt hij over het zelfbeeld van kinderen:

“Onze kinderen worden niet met een zelfbeeld geboren, dat zelfbeeld wordt vooral door de omgeving gemaakt. Het kind groeit vaak in verschillende omgevingen op, bijvoorbeeld thuis én op het kinderdagverblijf of bij de gastouder. Welke invloed heeft dit op het zelfbeeld van een kind?”

Tijdens deze bijeenkomst vertelt Steven hoe omgeving en zelfbeeld elkaar beïnvloeden en ook hoe we dat kunnen optimaliseren door kinderen extra uit te dagen. Hij gaat na hoe een kind over zichzelf na leert denken en ook hoe we kinderen steviger in de wereld kunnen leren staan.

Je mag (hoeft niet) gedurende deze bijeenkomst een actieve rol innemen en het verhaal op elk moment onderbreken voor een vraag óf een tegenargument. Een actieve bijeenkomst dus!

Tickets voor lezing Steven Pont

Voor gastouders van GOB inZicht is de ticket gratis. Anderen bestellen een ticket voor € 20,- p.p. en deze is hier verkrijgbaar.

 


€ 0,00

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons