icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp
Valkeryfestival 2023 (Vrijdag)
Valkeryfestival 2023 (Vrijdag)

Pirates Edition

In 2022 werd de eerste editie van het Verbindingsfestival op spectaculaire wijze georganiseerd. De vele positieve reacties van publiek en media tijdens en kort na dit 2-daagse evenement zijn de aanleiding geweest voor herhaling. Op 1, 2 en 3 juni 2023 zal de Pirates Edition het dorp Opende in feeststemming brengen. De succesvolle samenwerking tussen verenging, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties staat symbool voor Verbinding.

Geheel in stijl werd in oktober 2022 de aftap gegeven met onthulling van een heus Piratenschip in de dorpskern. Het op schaal gebouwde schip zet de toon voor de hoogwaardige thematische inrichting en special effects die dit meerdaagse event een unieke positie geeft.

Alhoewel uiterst professioneel georganiseerd ademt het event de kleinschaligheid van een dorpsfeest. Op donderdagavond is er ruimte voor cultuur, op vrijdag en zaterdag zal muziek de boventoon voeren. In het weekend worden er ook overdag midzomer activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Een passe-partout biedt toegang tot alle activiteiten, individuele kaarten zijn ook verkrijgbaar. 

Voor meer informatie over programma, line-up en merchandise:

https://www.verbindingsfestivalopende.nl/

LET OP: Dit ticket is alleen geldig op vrijdag 2 juni 2023!


€ 20,00

Contactgegevens

BaronTheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende (GR.)

Volg ons