Het BaronTheater: Multifunctioneel

Het BaronTheater beschikt over één grote en drie kleine zalen. Het gebouw is hierdoor geschikt voor het houden van kleine congressen (maximaal 200 personen), het houden van vergaderingen, beoefenen en uitvoeren van toneel en muziek, het instuderen van dans en het uitvoeren van concerten, winter- en zomerfairs enzovoorts. Er kunnen bedrijfsfeesten met buffet tot 100 personen worden gehouden. Het BaronTheater kan voor een artiest en een vullend theaterprogramma zorgen.

De grote theaterzaal heeft een uitschuifbare tribune met luxe theaterstoelen. De tribune wordt gebruikt tijdens voorstellingen, concerten en theateruitvoeringen. Deze tribune zal ingeschoven worden wanneer er andere activiteiten plaatsvinden in de grote theaterzaal, waarvoor de gehele ruimte nodig zal zijn. Het podium is voorzien van professionele licht- en geluidsvoorzieningen.

De ruime foyer is de ruimte waarin de theatergasten vooraf en aansluitend aan een voorstelling in een prettige ambiance kunnen verblijven. Voor de artiesten is een kleedkamer met eigen sanitair aanwezig. Daarnaast is er ruimte om te vergaderen, muzieklessen te geven of andere activiteiten. Verder is het gebouw geschikt voor exposities en museale activiteiten.